Polițiștii din Botoșani au început o anchetă după ce un candidat la Școala de Subofițeri de Jandarmi a cerut să meargă la toaletă, însă supraveghetorii din sala de examen nu i-au permis și l-au obligat să își facă nevoile chiar în clasă, în prezența celorlalți candidați.

Concursul pentru Școala de jandarmi s-a desfășurat la sediul Colegiului Național “A.T.Laurian” din Botoșani, pe 23 octombrie.

Unul dintre candidați a cerut permisiunea să meargă la baie. Niciunul dintre supraveghetori nu s-a oferit să îl însoțească la toaletă, în schimb, reprezentanții Jandarmeriei Române i-au cerut acestuia să predea teza.

Tânărul a refuzat să rateze examenul din această cauză. Pentru că se afla într-o situație limită, el a fost pus în situația să golească PET-ul de apă pe care îl avea cu el și să urineze în recipient, chiar în sală.

Sticla cu urină a rămas sub banca în care se afla candidatul, fiind scoasă din sală abia la finalul examenului, potrivit ziare.com citând botosaninews.ro.

„În urma informațiilor apărute pe site-ul Botoșaninews, privind producerea unei situații neprevăzute în timpul desfășurării probei teoretice a concursului de admitere la Școala de Subofițeri Jandarmi,, Petru Rareș” Fălticeni, în data de 23.10.2021, la sediul Colegiului Național,, A.T. Laurian” Botoșani, facem următoarele precizări:

La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani vor fi verificate aspectele semnalate pe timpul desfășurării probei de evaluare a cunoștințelor candidaților în cadrul concursului de admitere la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi,, Petru Rareș” Fălticeni, sesiunea septembrie – octombrie 2021”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here