Un bărbat de 51 de ani care a făcut scandal pe stradă în localitatea Șotrile, joi, a fost reținut. Acesta era beat.

Bărbatul a oprit căruța în dreptul locuinței unui vecin și a început să lovească atelajul, amenințîndu-l totodată și pe acesta.

Vecinul a plecat de acasă pentru a evita conflictul. Bărbatul agresiv a oprit apoi în fața casei unei femei, unde a repetat scena.

Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore

“La data de 22 septembrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Doftanei au reținut un bărbat pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și tulburare a ordinii și liniștii publice.

 

Din cercetări, a reieșit faptul că în cursul zilei de ieri, în jurul orei 16:45, bărbatul în vârstă de 51 de ani, din comuna Șotrile, aflat sub influența băuturilor alcoolice a oprit în fața locuinței unui vecin, moment în care a luat din atelajul hipo pe care îl conducea un obiect contondent cu care a început să lovească în atelaj, amenințându-și totodată și vecinul cu acte de violență.

 

Întrucât persoana vătămată, pentru a evita orice conflict a părăsit domiciliul, bărbatul a plecat din fața locuinței acestuia și s-a oprit în fața imobilului unei femei, unde de asemenea a început să o amenințe și pe aceasta cu acte de violență.

 

În urma probatoriului administrat, față de bărbatul din comuna Șotrile a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat unității de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

 

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice”, a transmis IPJ Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here