O persoană din Ciorani a semnalat faptul că, la secțiile de votare din Ciorani, se încearcă blocarea referendumului. 

Cititorul ziarului nostru susține că organizatorii votării le dau oamenilor doar buletinele pentru alegerile europarlamentare, iar cei care vor să voteze la referendum trebuie să ceară ei celelalte două buletine de vot.

De asemenea, persoana respectivă susține că preotul le-ar fi spus oamenilor, la slujbă, cu cine să voteze și că vor fi transportați cu microbuze la vot.

Important:

Trebuie să știți că membrii comisiilor trebuie să vă întrebe pentru ce doriți să vă exprimați opțiunea (alegerile europarlamentare și/sau referendum) sau dacă doriți toate cele trei buletine de vot, pentru a vă putea trece în sistemul de înregistrare. 

Alegătorii pot opta să îşi exercite dreptul de vot  pentru un singur tip de scrutin sau pentru ambele scrutine.

Cele trei buletine de vot vor fi introduse în trei urne diferite. Introducerea unui buletin de vot în altă urnă decât cea destinată nu atrage nulitatea acestuia, a precizat Biroul Electoral Central:

1 COMENTARIU

  1. Bună seara, și eu tot din ciorani sunt
    Este chiar mai rău, mama mea a cerut celelalte 2 buletine de vot pentru referendum și pur și simplu au spus ca nu ne trebuie noua asa ceva! E incredibil cata corupție și nesimțire este.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here