Gest şocant al unui cioban din Argeş, care s-a sinucis folosindu-se de un măgar în fața unor săteni, uluiţi de scenă, dar fără să realizeze ceea ce se întâmplă. Din primele informaţii, omul era supărat din cauza subvenţiilor de la APIA.

Constantin Anghel, de 38 de ani, lucra la o stână, din comuna argeşeană Rucăr, sat Sătic, și a fost găsit spânzurat cu o funie legată de un măgar, din primele cercetări efectuate de poliţişti rezultând că este vorba despre sinucidere. Incidentul s-a produs duminică seară, în apropierea stânei la care lucra ciobanul.

„Este vorba despre un bărbat în vârstă de 38 de ani din judeţul Ialomiţa, care a fost găsit decedat. Cadavrul a fost transportat la laboratorul de medicină legală din Câmpulung Muscel, pentru efectuarea necropsiei”, a declarat luni, pentru Agerpres, agentul principal Mădălina Sandu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

Conform aceleiaşi surse, pe cadavru nu au fost observate alte urme de violenţă, cu excepţia celor specifice spânzurării şi a unor leziuni superficiale provocate prin târâre.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală, principala ipoteză luată în calcul fiind sinuciderea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here