Un bărbat a incendiat poarta unui local din Valea Călugărească, după ce a avut un conflict cu proprietarul, a anunțat Poliția Prahova. Incidentul s-a petrecut joi seară, 3 februarie.

“Aseară, în jurul orei 22:30, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Călugărescă au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că un alt bărbat i-ar fi incendiat poarta de acces în curtea societății comerciale pe care o deține.

În baza sesizării s-a constituit echipă operativă care a constatat faptul că anterior evenimentului, bărbatul, ca administrator al unei societăți de alimentație publică din comună ar fi avut un conflict cu un client care manifesta un comportament recalcitrant, ulterior, cel din urmă dând foc porții de acces în curtea societății, care a fost distrusă în proporție de 50%.

Persoana în cauză a fost imediat depistată de polițiști și condusă la sediul poliției pentru audieri.”, a anunțat Poliția Prahova.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca vineri să fie prezentat unității de Parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. Bărbatul este cercetat pentru distrugere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here