fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

Un colaborator al ziarului Incomod a fost ministru pentru o zi – FOTO

Citește Și

- Reclamă -

16 elevi selectați de Consiliul Național al Elevilor au petrecut o zi alături de miniștrii din Guvernul României. Printre aceștia s-a numărat și Bogdan Dinu, colaborator al ziarului nostru, care ne-a relatat cum a decurs o zi alături de personalul din Guvernul României.

„Proiectul în cadrul căruia am participat se numește „Ministru pentru o zi” și se află la cea de-a treia ediție. Ieri am avut ocazia să manageriez Secretariatul General al Guvernului României alături de domnul Secretar General, Mihai Busuioc, care m-a întâmpinat cu căldură încă de la intrarea în Palatul Victoria. Alături de acesta au fost și colegii săi, secretare și consilieri, care m-au ajutat să înțeleg cum lucrează acest aparat de lucru al Guvernului.

- Reclamă -

WhatsApp Image 2017-05-31 at 20.23.09 - Ziarul INCOMOD

Am vizitat cele mai importante locuri din Palatul Victoria, chiar și cele mai puțin accesibile vizitatorilor, și mi-am dat seama cum se realizează comunicarea între membrii Guvernului. Comunicarea dintre membrii Guvernului României le permite să facă niște lucruri incredibile pentru cei din exterior. Recunosc că nu am mai văzut o colaborare atât de eficientă în nicio altă instituție, la un asemenea nivel. Vorbim totuși o mulțime de angajați care lucrează ca un singur organism.

Am avut ocazia să îl cunosc și pe domnul Prim-ministru Sorin Grindeanu, care mi-a explicat cu ce se ocupă premierul unei țări și cum decurge o zi de-a sa. Mi-a spus că tatăl său a fost ani buni director al Liceului Pedagogic din Caransebeș, omolog al liceului la care eu învăț în Ploiești.

- Reclamă -

WhatsApp Image 2017-05-31 at 20.23.12 - Ziarul INCOMOD

După primele formalități și după ce mi-au fost prezentate cele mai importante puncte din Palatul Victoria, am luat micul dejun cu domnul Secretar General Mihai Busuioc și cu colegii săi.

După aceea ne-am pregătit de Ședința de Guvern de la ora 13:00, fiind prima ședință de acest gen la care am participat.

- Reclamă -

Am terminat ziua cum nu se putea mai bine și, după ce am încheiat prima zi în calitate de Secretar General al Guvernului, m-au ajutat să ajung la timp să dau teza la română”, ne-a spus Bogdan Dinu, colaborator al ziarului nostru.

Aflat la a treia ediție, proiectul este realizat de Guvernul României, prin Secretariatul General al Guvernului, în parteneriat cu Consiliul Național al Elevilor, unic for reprezentativ al elevilor și for consultativ pentru Ministerul Educației Naționale.

Proiectul își propune să antreneze simțul civic al elevilor, să le facă cunoscut modul în care funcționează administrația publică centrală și să le ofere ocazia de a contribui direct cu idei pentru eficientizarea administrației publice centrale.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

”Am depus plângere penală la secție, iar a doua zi polițistul de caz m-a violat”

O femeie acuză că a fost violată de polițistul la care depusese o plângere penală (video la finalul articolului).Mărturii...
Sari la conținut