O româncă din Franţa şi-a strangulat băieţelul de 6 ani cu un cablu electric. Sora mai mică a acestuia a fost găsită cu cioburi în picioare de poliţiştii chemaţi de urgenţă de tatăl copiilor, scrie observator.tv.

O româncă în vârstă de 24 de ani a fost arestată joi seara, pe 30 mai la Toulouse, în Franţa. Soţul ei a chemat forţele de ordine, după ce a avut o altercaţie violentă cu ea. Agenţii au găsit în casa în care locuia familia românilor şic ei trei copii ai lor un băieţel de 6 ani cu urme de strangulare pe gât.

Conform datelor culese la faţa locului, poliţiştii au stabilit că mama copilului îl strangulase cu un cablu electric, în timpul unui scandal incredibil. Sora mai mică a băieţelului, 5 ani, a fost găsită cu cioburi în picioare, prin casă fiind sparte mai multe obiecte de sticlă. Vecinii şi soţul româncei au povestit că aceasta avea dese accese de violenţă şi îşi lovea copiii.

Românca e în arestul poliţiei, scrie La Depeche, fiind acuzată de tentativă de omor deosebit de gravă. Cei trei copii ai româncei au fost luaţi de Asistenţa Socială şi sunt îngrijiţi într-un centru special.

sursa: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here