Un tânăr de 20 de ani din Dorohoi, județul Botoșani, elev în clasa a XII-a, cunoscut cu afecțiuni cardiace, a murit la școală, la o zi după ce a ieșit din izolare.

Potrivit Antena 3, tânărul fusese infectat cu SARS-CoV-2. După perioada de izolare, s-a întors la școală, însă spre seară i s-a făcut rău și a căzut în clasă.

La fața locului a sosit imediat un echipaj medical care a început manevrele de resuscitare. Inițial, tânărul a răspuns manevrelor, însă apoi a intrat din nou în stop cardio-respirator.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a putea stabili cu exactitate cauzele morții.

Disclaimer:

Ziarul Incomod nu a aplicat în scopul obținerii de fonduri guvernamentale pentru campanii de informare în contextul pandemiei Covid-19 și nici nu a primit fonduri pentru publicarea de știri având ca sursă datele Covid-19 furnizate de autorități.

Ziarul Incomod consideră că accesarea de fonduri guvernamentale destinate campaniilor de informare Covid-19 restrânge libertatea editorială.

Având în vedere aceste aspecte, redactorii Incomod au libertatea de a selecta subiectele considerate a fi de interes general pentru cititori, în scopul informării asupra unor măsuri luate de autorități în contextul pandemiei Covid-19, fără a fi condiționați de accesarea fondurilor guvernamentale alocate campaniilor de informare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here