Un adolescent în vârstă de 17 ani din Ploiești, elev al Colegiului Pedagogic ”Regina Maria” din Ploiești, și-a pus capăt vieții. Adolescentul s-a aruncat în fața trenului.
Tragedia s-a petrecut duminică noapte, aproape de miezul nopții, între stațiile CFR Buda și Florești, pe raza județului Prahova. Potrivit unor surse apropiate de anchetă, mecanicul locomotivei a declarat că l-a văzut pe băiat cum se plimba de-a lungul liniei de cale ferată pentru ca la un moment dat să se arunce direct în fața locomotivei. Băiatul a murit pe loc.

Potrivit surselor citate, nu există niciun dubiu că elevul de liceu și-a pus capăt vieții. Acesta era de fel din Ploiești, elev în clasa a unsprezecea într-unul dintre cele mai prestigioase colegii din Prahova. Studia într-o clasa cu profil mate-info, bilingv franceză-germană, potrivit surselor citate.

Avea în spate un rucsac și telefonul mobil. În buzunarele hainelor polițiștii nu au găsit niciun bilet de adio. Deocamdată nu se cunoaște motivul gestului extrem.
Polițiștii din cadrul Poliției Transport Feroviar fac cercetări și urmează să audieze părinții băiatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here