smurd1e1400178602565680x365 1438078267 30057500
Foto cu caracter ilustrativ
Un copil în vârstă de 13 ani s-a prăbuşit de la etajul patru, pe scara interioară a unui hotel din Hunedoara, potrivit Adevărul. 

Incidentul s-a produs miercuri seara, în jurul orei 21.30.

Copilul acăzut de la etajul patru al hotelului Rusca, pe scara interioară a clădirii.

Echipajul medical ajuns la faţa locului a stabilizat victima şi a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe din Hunedoara. Copilul se află în stare gravă, internat pe secţia ATI, este în comă, cu un traumatism cranian grav”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.

„Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată cu privire la faptul că un minor în vârstă de 13 ani a căzut de la etajul 4 al unui hotel din municipiul Hunedoara, în casa scării.

Poliţiştii au stabilit că minorul, elev al unui liceu din judeţul Galaţi, era cazat la respectivul hotel împreună cu tatăl său şi participa, zilele acestea, la olimpiada naţională de matematică. Din nefericire, se pare că acesta s-a dezechilibrat şi a căzut de la înălţime, de pe balustrada scării, de la etajul patru al hotelului. In urma impactului, minorul a fost rănit grav şi a fost transportat de un echipaj al ambulanţei la Spitalul Municipal din Hunedoara.

Poliţiştii efectuează cercetări privind circumstanţele în care s-a produs nefericitul incident”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Copilul va fi transferat la o clinică din Timişoara, pe secţia de Neurochirurgie, a informat reprezentantul SAJ Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here