Un copil în vârstă de 14 ani, elev la Şcoala Gimnazială „George Emil Palade” Ploieşti, are urgent nevoie de sânge, după ce medicii i-au pus un diagnostic grav: leucemie acută mieloblastică.

„În urmă cu 7 zile, copilul meu a fost diagnosticat cu leucemie acută mieloblastica în stare foarte gravă, dar organismul său nu încetează să lupte. Are nevoie urgent de donatori.
Vă rugăm foarte mult, cei care doriți și puteți dona sânge, o puteți face la Centrele de transfuzie din Ploiesti sau un orice alt centru de transfuzie din țară”, a transmis mama copilului pe Facebook.

Doritorii pot dona orice grupă de sânge, cu mențiunea să fie specificat numele acestuia, spitalul și secția unde este internat: IONESCU NARCIS LIVIO, 14 ani, Secția Pediatrie 2, Spitalul Fundeni.

Donatorii trebuie să fi mâncat ceva ușor înainte de recoltare, să cântărească minim 50 de kilograme, să nu fi băut alcool cu minim 48 de ore înainte și să nu sufere de alte afecțiuni. Programul centrelor de transfuzie este de luni până vineri, de la ora 07:30 la ora 13:30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here