Un ploieștean în vârstă de 54 de ani, fost angajat a Penitenciarului din Ploiești, diagnosticat cu o afecțiune gravă a inimii, ne cere ajutorul. Are nevoie de cinci mii de ero pentru a rămâne în viață. Oricât ar părea de cinic, singura lui șansă la viață este o intervenție chirurgicală care se poate efectua în România doar la o clinică privată, iar pentru intervenție, costurile sunt mult peste posibilitățile sale financiare: 10.000 de euro.
Pensionat pe caz de boală încă din anul 2002, când au apărut problemele medicale, Vasile Băltășescu a reușit să strângă până acum doar jumătate din suma necesară, așa că a îndrăzinit să apeleze la oamenii cu inimă mare care ar putea să doneze din puținul lor pentru a-i acorda șansa să ducă o viață normală măcar câțiva ani.
Din lista lungă de diagnostice descoperite de medicii specialiști, cel mai grav este un masiv anevrism aortic pentru care este necesară o delicată intervenție chirurgicală.
Vasile Băltășescu susține că mulți dintre medicii cardiologi pe care i-a consultat au refuzat să facă intervenția, pentru că riscurile sunt foarte mari. A găsit totuși o portiță, o șansă la viață la o clinică privată din Sibiu.
Este așteptat acolo oricând, dar cu o singură condiție: să facă dovadă că are toți banii.
Cei ce vor să doneze pentru Vasile Băltășescu o pot face în contul deschis la BancPost:
RO 76 BPOS 30802648365 RON 01

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here