Marius Fenichiu, fost candidat independent la primăria Ploiești, îi critică pe primarul municipiului Adrian Dobre și pe președintele Consiliului Județean Prahova Bogdan Toader, cu privire la problema gunoaielor din Ploiești. Reamintim că Adrian Dobre l-a atacat astăzi pe Bogdan Toader, care este și președinte ADI Deșeuri, pentru că asociația nu ia măsuri împotriva Rosal care nu respectă contractul. Rosal avea obligația de a semna contracte cu ploieștenii pentru ridicarea gunoiului, dar aproximativ un sfert din locuitorii orașului nu au un astfel de contract. În consecință, Rosal ridică gunoaiele abandonate de aceștia pe domeniul public și facturează municipalitatea pentru acest lucru.

Marius Fenichiu a postat un comentariu critic la adresa lui Dobre și a lui Toader la articolul realizat pe această temă:

“Ca de obicei, primarul fiind penelist, iar președintele consiliului județean pesedist, dau vina unul pe altul, sau așteaptă fiecare sa-i facă celălalt treaba. Ceea ce reclamă primarul este real, însă ar trebui să-si facă și el treaba.”, spune Fenichiu.

Acesta mai spune că sunt oameni care nu aruncă gunoiul la ghene, din silă, și că îl aruncă lângă stâlpii de iluminat public, de unde este ridicat de Rosal.

“Iar primăria nu face nimic, nu este interesată să monitorizeze aceste locuri bine știute și să dispună Poliției Locale să-i amendeze. În schimb, am văzut polițiști locali pe post de gărzi de corp ale primarului, în deplasările acestuia prin oraș, prin care își face campanie de imagine.”, a mai scris Marius Fenichiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here