fbpx
joi, iunie 1, 2023

Un fost ofițer SRI îi acuză pe fostul director al Poliției Locale Ploiești și pe un alt fost ofițer SRI de mărturie mincinoasă

Citește Și

- Advertisement -

Fostul ofițer SRI Daniel Florea îi acuză pe fostul director al Poliției Locale Ploiești, Cristinel Toader (foto sus), și pe un fost ofițer SRI, Petre Sever Tudor, de mărturie mincinoasă! Daniel Florea a publicat pe pagina sa de Facebook un denunț despre care spune că a fost formulat de Petre Sever (fost ofițer SRI) cu privire la o plângere a lui Cristinel Toader (fost șef al Poliției Locale) care a dus la efectuarea unor percheziții domiciliare asupra lui Daniel Florea, percheziții în urma cărora anchetatorii nu au găsit însă nimic ilegal. Totodată, și Daniel Florea a formulat în trecut un denunț în care acuza că plângerea mincinoasă formulată de Cristinel Toader a condus la efectuarea perchezițiilor care l-au vizat la începutul anului 2016. În denunțul publicat de Florea Daniel pe pagina de Facebook se face referire și la mai mulți procurori și ofițeri SRI.

„În contextul în care Toader Cristinel, directorul Poliției Locale, făcea obiectul unor cercetări penale demarate de procurorul Negulescu Mircea de la PCA Ploiești, Gulianu Florin, la cererea lui Toader Cristinel, ar fi conceput și redactat mai multe plângeri la Consiliul Superior al Magistraturii și la Inspecția Judiciară în conținutul cărora erau inserate aspecte ce aveau la bază date și informații puse la dispoziție de Florea, Saghel, conform afirmațiilor lui Cristinel Toader.”, se arată în denunțul publicat de Daniel Florea, despre care acesta spune că a fost formulat de Sever Petre Tudor, de asemenea fost ofițer SRI (foto-document jos).

- Advertisement -

Totodată, și Daniel Florea a formulat în trecut o plângere penală în care îl acuză pe Cristinel Toader de mărturie mincinoasă, acesta susținând că nu i-a pus niciodată informații la dispoziție fostului director al Poliției Locale Ploiești.

„La data de 25.11.2015, a fost audiat ca martor numitul Toader Cristinel, persoană aflată sub măsuri judiciare de la începutul lunii august 2015, care a declarat că a făcut o plângere pe care a adresat-o mai multor instituții, printre care Consiliul Superior al Magistraturii și Parchetul General. Plângerea era îndreptată împotriva procurorului Negulescu Mircea, la acel moment detașat la DNA ST Ploiești.

Numitul Toader Cristinel a declarat că a folosit la redactarea acestor plângeri informații din presa online și provenind de la „doi colegi” din cadrul Poliției Locale Ploiești, foști lucrători SRI – menționând pe subsemnatul și pe S.P.T, alături de alte persoane de interes pentru grupul de procurori de la DNA ST Ploiești, așa cum a reieșit ulterior, dar fără a putea indica care erau acele „informații” pe care subsemnatul i le-aș fi pus la dispoziție, întrucât nu am avut niciodată o astfel de discuție.

- Advertisement -

Numitul Toader Cristinel a susținut că, ”din spusele lor, aceste persoane aveau la rândul lor un conflict cu domnul procuror Negulescu Mircea”, stare percepută sau indusă acestuia din cauze care imi depășesc puterea de înțelegere. În baza declarației de martor luată lui Toader Cristinel, la data de 25.01.2016,” (…) procurorii DNA, în cadrul „expunerii de motive” care fundamentează decizia (adică afirmația martorului Toader Cristinel, descrisă mai sus), au întocmit un Referat cu propunere încuviințare a percheziției domiciliare la mai multe imobile ale familei mele, precum și a unor rude apropiate.”, a scris Daniel Florea în plângerea penală formulată împotriva lui Cristinel Toader, dar și a altor persoane, procurori, judecători și ofițeri SRI.

Vezi mai jos foto-document cu plângerea publicată de Daniel Florea pe facebook:

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Stimari pnl-isti ,propun ca reforma in administratie sa aiba ca si primordial DESFIINTAREA POLITIEI LOCALE.Aceasta structura fitofaga ,are in componenta sa multi pensionari politisti nationali care iau o caruta de bani si nu au nicio eficienta.La ora actuala,un politist local,are un salariu cu mult mai mare ca al unui politist national.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Președintele Iohannis, atac dur la adresa profesorilor care continuă greva: „Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale?”

Președintele Klaus Iohannis i-a criticat dur pe profesorii care continuă greva, în cadrul unei declarații făcute joi la Chișinău,...

Mai Multe Articole Ca Acesta