Un fost șef al Academiei de Poliție s-a apucat de afaceri cu statul. Este vorba despre Emil Manta, care timp de mai bine de zece ani a fost adjunctul comandantului Școlii de Agenți de Poliție de la Câmpina, și aproape un an director general administrativ al Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza din București.

Recent, Primăria Câmpina a scos la licitație un proiect de amenajare a unui parc din localitate, iar câștigătorul contractului în valoare de 480.838 lei fără TVA a fost desemnat SC Cartagris Limited SRL Câmpina, societate care aparține familiei fostului polițist. Contractul prevede amenajarea unui parc în suprafață de puțin peste 1.300 de mp, lucrările însemnând alei pietonale, spații verzi, spațiu de joacă pentru copii și spațiu pentru fitness, cu precizarea că pentru echipamentele specifice vor fi alocate alte sume de bani de la bugetul local.

La Câmpina, suma alocată pentru amenajarea parcului Durbac a fost considerată mult prea mare, dacă ne raportăm la suprafața terenului, dar nemulțumirile venite din partea unor consilieri locali nu au avut finalitate, așa că Primăria Câmpina a mers mai departe cu proiectul. În plus, acest parc este situat într-o zonă periferică, la ieșire din oraș către Sinaia, nu într-o zonă centrală intens circulată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here