Un bărbat din Ploiești a furat bani și bijuterii din aur din torpedoul unei mașini pe care proprietara o parcare în curtea locuinței sale din comuna Târgșorul Vechi. 

Femeia a venit acasă în noaptea de sâmbătă spre duminică (18/19 septembrie) și a lăsat mașina descuiată în curte, deși avea bani și bijuterii în torpedou.

A doua zi a constat că bunurile dispăruseră.

Potrivit unor surse, femeia lăsase în torpedou aproximativ 10 mii de lei.

A sunat imediat la 112, iar polițiștii au reușit să identifice făptașul, un bărbat de 38 de ani din Ploiești.

Acesta a recunoscut furtul și a fost reținut. 

“La data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 12.20, polițiștii Secției nr.2 de poliție rurală Florești au fost sesizați prin apel 112, despre faptul că unei femei din comuna Filipeştii de Târg, i-au fost sustrase o sumă de bani şi mai multe bijuterii din autoturismul parcat în curtea imobilului unde locuiește.

Din verificări a reieșit faptul că, în nopatea de 18/19 septembrie a.c., în jurul orei 00.00 femeia ar fi parcat autoturismul personal, în curtea imoblilului unde locuiește, fără însă a-l asigura, întrucât închiderea centralizată nu funcţionează.

A doua zi, în jurul orelor 12:00 s-a deplasat la autoturism, ocazie cu care a constatat că din torpedoul acestuia i-au fost sustrase o sumă de bani și mai multe bijuterii din aur, ce îi aparţineau.

În baza sesizării, s-a constituit echipa operativă care a reușit identificarea posibilului autor, în persoana unui bărbat de 38 de ani din Ploiești, astfel că a fost condus la sediul unității în vedera audierii, recunoscând fapta comisă.

Ulterior, acesta i-a condus pe polițiști la imobilul unde locuiește, unde depozitase bunurile sustrase dar și o mare parte din bani.

Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, se arată într-un comunicat al IPJ Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here