Un bărbat a sesizat ieri poliția cu privire la faptul că i-au fost furate două telefoane mobile din autoturismul pe care îl lăsase parcat dezasigurat pe o stradă din zona de Sud a Ploieștiului. Hoțul a fost prins ulterior și reținut pentru 24 de ore.

“La data de 28 septembrie, polițiștii Secției nr.4 de poliție Ploiești au indetificat și ulterior depistat un bărbat bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt.

În fapt, în cursul zilei de ieri, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că i-au fost sustrase două telefoane mobile din interiorul autoturismului personal, parcat dezasigurat pe o stradă din zona de Sud a municipiului Ploiesti”, au transmis reprezentanții poliției printr-un comunicat.

În urma cercetărilor, oamenii legii au identificat persoana bănuită, ca fiind un bărbat în vârstă de 36 de ani din Ploiești. De altfel, bărbatul nu se află la prima faptă. Acesta ar mai fi sustras un telefon mobil la data de 22 septembrie, dar și o bicicletă la data de 12 septembrie, dintr-un parc din municipiul Ploiești.

Astfel, față de bărbatul în cauză s-a luat măsura reținerii pentru o durată de 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente în vederea luării unei alte măsuri preventive.

“Prejudiciile cauzate au fost recuperate în toate cele trei cauze penale.

Cercetările sunt continuate de către polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, se mai arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here