Un hoț surprins la furat de polițiști s-a aruncat pe geam ca să scape. Bărbatul s-a aruncat de la etajul 3 și a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, anunță Poliția Prahova într-un comunicat de presă.

“La data de 13 august, în jurul orei 12.30, polițiștii Secției de Poliție nr.3 Ploiești au fost sesizați de o persoană despre faptul că într-un apartament vecin se aud zgomote.

La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de poliție pentru verificări.
În momentul în care polițiștii au ajuns la ușa apartamentului indicat de apelant, o persoană surprinsă în apartamentul încuiat pe interior a sărit voluntar de pe geamul balconului situat la etajul 3. Persoana în cauză este un bărbat de 31 de ani, iar în urma impactului a supraviețuit și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

La scurt timp, polițiștii au depistat o a doua persoană bănuită a fi implicată în comiterea faptei, față de care a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la furt calificat și complicitate la tentativă la furt calificat.”, a anunțat Poliția Prahova.

1 COMENTARIU

  1. Justitia romana il elibereaza, cum sa-l incarcerezi pe un hot chiar si pentru 30 de zile, in care sa primeasca doar paine si apa, daca doar a fost prins la furat, deci nu a furat nimic! Criminalul care cu masina personala a omorat 3 oameni, stim noi cine este, a facut vreo zi de puscarie??? Nu! De ce? Avem justitie in Romania, si justitie platita cu f.f. multi lei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here