fbpx
luni, decembrie 11, 2023
spot_img

Un inspector RASP: „opriți prejudicierea bugetului public!”

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Un inspector al Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești acuză că în realitate deszăpezirea și combaterea poleiului nu se face conform datelor din raportări! Bărbatul a transmis un mesaj redacției noastre prin care spune că sutele de tone de material antiderapant despre care primăria Ploiești susține, prin comunicate de presă, că au fost folosite pe străzi în realitate nu au fost împrăștiate.

„Opriți prejudicierea bugetului public! Citesc zilnic în mass-media comunicate de presă emise de către primărie care susține că sute de tone de material antiderapant sunt împrăștiate pe străzi! Eu, care merg zilnic pe teren, vă spun că raportările sunt false! În realitate nu sunt împrăștiate atâtea sute de tone de material antiderapant, iar în ceea ce privește deszăpezirea nu se intră pe toate străzile care apar în hârtii. Sunt raportate și decontate acțiuni de deszăpezire și combatere a poleiului pe care operatorul în realitate nu le efectuează și de suferit are bugetul public care este prejudiciat!”, ne-a transmis inspectorul RASP în mesajul său.

- Reclamă -

Reporterii ziarului Incomod au transmis sesizarea directorului RASP, Raul Petrescu, și viceprimarului Cristian Ganea. Raul Petrescu ne-a comunicat că va verifica aceste aspecte și că va discuta cu inspectorii responsabili pentru a identifica neregulile. Viceprimarul Cristian Ganea îi îndeamnă pe inspectorii RASP care au observat astfel de nereguli să facă o sesizare prin care să aducă la cunoștință oficial aceste nereguli. De asemenea, Cristian Ganea a declarat că îi va cere directorului Raul Petrescu să demareze o anchetă.

Iată comunicatele de presă emise de către primăria Ploiești cu privire la deszăpezire și combaterea poleiului:

17 ianuarie 2018:

- Reclamă -

Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești și operatorul de salubritate, a continuat în data de 16 ianuarie 2018, activitatea de deszăpezire și combatere a poleiului în municipiul Ploiești.

Astfel, marți, 16 ianuarie 2018, începând cu ora 7.00, s-a acționat pentru combaterea poleiului și zăpezii cu șase sărărițe cu lamă de capacitate medie, 5 utilaje de capacitate mare și 7 utilaje de capacitate mică, pe arterele secundare de circulație din municipiul Ploiești, conform Planului de măsuri pentru desfășurarea normală a activității rutiere în municipiul Ploiești în iarna 2017 – 2018.

Totodată, în intervalul 07.00 – 15.00, un număr de 165 de muncitori au îndepărtat manual zăpada de pe trotuare, în stații de autobuz, treceri de pietoni și guri de canalizare.

În cadrul acestei acțiuni, s-a administrat în total cantitatea de aproximativ 150 de tone amestec material antiderapant.

- Reclamă -

Începând cu ora 21.30, s-a acționat pentru combaterea poleiului pe arterele principale și parțial pe arterele secundare, prin împrăștierea de material antiderapant. În cadrul aceste acțiuni, s-a administrat în total cantitatea de aproximativ 120 de tone amestec material antiderapant.

22 ianuarie 2018:

Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești și operatorul de salubritate, a derulat, în perioada 20-21 ianuarie a.c., activități de deszăpezire și combatere a poleiului în municipiul Ploiești.

Astfel, sâmbătă, 20 ianuarie 2018, în intervalul orar 19.00-07.00, s-a acționat pentru combaterea poleiului cu 5 sărărițe cu lamă de capacitate medie, 6 utilaje de capacitate mare și 4 utilaje de capacitate mică, pe arterele principale de circulație, poduri și pante, precum și pe o parte din arterele secundare din zone Nord, Malu Roșu, Traiana, Mihai Bravu, Vest I și Vest II, Ienăchiță Văcărescu, Republicii, 9 Mai, Domnișori, Bereasca, B-dul București, Eminescu, Inotești, conform Planului de măsuri pentru desfășurarea normală a activității rutiere, în municipiul Ploiești, în iarna 2017 – 2018.  S-a administrat în total cantitatea de 180 tone amestec material antiderapant.

Totodată, duminică, 21 ianuarie 2018, în intervalul orar  07.00 – 19.00, s-a acționat în activitatea de combatere a poleiului cu 4 utilaje cu sărăriță de capacitate mică prin împrăștierea de material antiderapant pe arterele secundare din municipiul Ploiești, în zonele Bobâlna, Rudului, Inotești, Eminescu, conform Planului de măsuri pentru desfășurarea normală a activității rutiere, în municipiul Ploiești, în iarna 2017 – 2018. S-a administrat în total cantitatea de aproximativ 4 tone amestec material antiderapant.

23 ianuarie 2018:

Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești și operatorul de salubritate, a derulat luni, 22 ianuarie a.c.., activități de combatere a poleiului în municipiul Ploiești.

Astfel, în intervalul orar 07.00- 19.00, s-a acționat pentru combaterea poleiului cu 4 sărărițe cu lamă de capacitate medie, 4 utilaje cu sărăriță de capacitate mare, pe arterele principale de circulație, poduri și pante, după cum urmează: pod Mărășești, pod Târgoviște, pod Gara de Sud, pod Fero I și II, pod ITAU, pod Văleni, B-dul Republicii, Piața Eroilor, Piața Victoriei, Piața 1 Decembrie 1918, B-dul Independenței. B-dul București, strada Maramureș, strada Domnișori, strada Plăieșilor, strada Gh. Grigore Cantacuzino, strada Mihai Bravu, str. Gh. Doja, strada Găgeni, strada Ștrandului, conform Planului de măsuri pentru desfășurarea normală a activității rutiere, în municipiul Ploiești, în iarna 2017 – 2018.  S-a administrat în total cantitatea de 45 tone amestec material antiderapant.

Totodată, în intervalul orar 19.00 – 07.00, s-a acționat în activitatea de combatere a poleiului cu 8 utilaje cu sărăriță de capacitate medie prin împrăștierea de material antiderapant pe arterele principale din municipiul Ploiești,  poduri și pante,  în zonele: pod Mărășești, pod Târgoviște, pod Gara de Sud, pod Fero I și II, pod ITAU, pod Văleni, str. Găgeni, str. Văleni, str. Torcători, str. Popa Farcaș, str. Vlad Țepeș, str. Take Ionescu, Piața Eroilor, str. Mărășești, sensuri giratorii – Mihai Bravu, Șoseaua Nordului, str. A. Mureșanu, str. Cantacuzino, B-dul Republicii, rond Bucov, Catedrală, Caraiman, conform Planului de măsuri pentru desfășurarea normală a activității rutiere, în municipiul Ploiești, în iarna 2017 – 2018. S-a administrat în total cantitatea de aproximativ 40 tone amestec material antiderapant.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

A doua ședință de CL boicotată de consilierii. Bugetele mai multor instituții nu pot fi rectificate

Vineri, 8 decembrie, Consiliul Local a fost convocat pentru aprobarea mai multor proiecte de rectificare bugetară, dar și pentru...
spot_img