Sursa foto glasulploiestean.ro

Un jandarm aflat în timpul liber, care era la masă cu familia sa la etajul 4 al unui bloc, a auzit vineri seară strigăte pe geam și a coborât imediat să vadă ce s-a întâmplat. Acolo a descoperit că o femeie fusese tâlhărită, așa că bărbatul, fără să stea pe gânduri, a plecat în urmărirea făptașului. După câteva minute, subofițerul jandarm l-a prins pe minor, l-a reținut și a solicitat sprijin din partea colegilor săi.

Minorul o jefuise pe o femeie în zona cartierului Enăchiță Văcărescu luându-i geanta în care avea o sumă de bani și telefonul mobil. După ce minorul a fost prins, femeia și-a recuperat toate bunurile. Făptașului i-a fost întocmit proces verbal de sesizare pentru fapta susceptibilă de furt.

Potrivit glasulploiestean.ro, femeia are 68 de ani, iar minorul are 16 ani și este cetățean turc. Publicația amintită mai sus spune că minorul se numește Dogan Oguzhan și este născut pe 1 decembrie 2000. Băiatul i-ar fi smuls geanta femeii, apoi a fugit și s-ar fi ascuns în curtea unei case, unde l-a prins jandarmul care plecase în căutarea lui. Minorul turc avea asupra sa un permis de ședere în România valabil până în anul 2018.

În urma evenimentului, cetățeanul turc a fost însoțit de jandarmi la secția de Poliție nr.2 pentru întocmirea dosarului de tâlhărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here