Secția de judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a decis miercuri suspendarea pentru 6 luni din magistratură a judecătoarei Mariana Moncea, cea care de 7 ani judecă dosarul insolvenței Realitatea Media, cu majoritate de voturi.

Unul din membrii CSM a făcut opinia separată considerând chiar că măsura necesară este de excludere din magistratură. Decizia poate fi atacată în instanţă.

Citește și: Aproape 2.000 de oameni au murit în accidente rutiere anul trecut! Mii de șoferi au fost prinși băuți la volan sau fără permis!

Avocatul Gheorghe Piperea a afirmat pentru B1TV că el se aştepta ca aceasta să fie exclusă din magistratură.

“Este surprinzător, eu mă aşteptam la soluţia cea mai drastică, excluderea din magistratură.”, a afirmat Gheorghe Piperea.

Avocatul susţine că acum există şanse foarte mari ca televiziunea Realitatea TV să intre în faliment.

Citește și: FOTO. O tânără a picat examenul de permis pentru că nu a acordat prioritate unor porumbei

“În orice caz, situaţia dosarul de insolvenţă a televiziunii Realitatea este în momentul acesta descâlcită, dacă există elemente şi şanse să fie salvată atunci vor fi valorificate sau dacă este situaţie de faliment, cum spun eu de câţiva ani, atunci se va decide mai repede decât a putut să permită acest judecător sindic. Nu spun acest lucru pentru că îmi doresc, ci pentru că nu există altă soluţie atât din punct de vedere al datoriilor către Fisc pe care le face în fiecare lună cât şi din punctul de vedere al jocului concurenţei”, a precizat Piperea.

sursa: stiripesurse.ro

andrei-volosevici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here