Laboratorul YOKO Genetics din Ploiești oferă prețuri promoționale la testele RT-PCR pentru depistarea noului coronavirus, iar rezultatul este oferit în mai puțin de 24 de ore. Testele RT-PCR procesate de YOKO Genetics au o acuratețe de 99,9%.

YOKO Genetics și-a început recent activitatea în Ploiești și este primul laborator care procesează probele pentru depistarea coronavirusului folosind un extractor robotizat (video jos), astfel fiind posibilă transmiterea rezultatului în mai puțin de 24 de ore.

Echipamentele folosite de laboratorul de biologie moleculară sunt Hamilton Robotics, Bio-Rad și kituri SEEGENE. Cum tehnologia folosită este de ultimă oră, acuratețea testelor este maximă, iar rezultatele sunt recunoscute de Ministerul Sănătății.

Procesarea probelor se face 100% automat, fără intervenția factorului uman, la un nivel aprobat de FDA (The Food and Drug Administration – Agenția SUA din domeniul medical) si de CDC (Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor – Centers for Disease Control and Prevention, agenția federală a Departamentului de Sănătate Publică al SUA).

Pentru prelucrarea testelor se recoltează exsudat nazofaringian și faringian la sediul clinicii Aceso din Ploiești, pe strada Decebal, nr. 5. Recoltarea se face în baza unei programări la numărul de telefon 0244.545.900.

La ora actuală, YOKO Genetics are un preț promoțional pentru efectuarea testelor RT-PCR pentru depistarea coronavirus, de 325 lei.

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here