fbpx
joi, aprilie 18, 2024
spot_img

Un medic de la o clinică privată din zona Câmpina, confirmat pozitiv COVID-19

Citește Și

- Reclamă -

Un medic colaborator al unei clinici private din zona municipiului Câmpina a fost confirmat pozitiv COVID-19. Medicul s-a prezentat inițial pentru tratament la Camera de Primiri Urgențe (CPU) a Spitalului Municipal din Câmpina.

Potrivit unor surse, medicul testat pozitiv cu coronavirus s-a prezentat sâmbătă la Camera de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Câmpina cu simptome specifice. Avea febră și acuza dureri de cap.

- Reclamă -

”S-a prezentat mai întâi la CPU, dar avea echipament de protecție. Nu a rămas la spitalul din Câmpina decât foarte puțin. A plecat imediat la un spital din București, probabil la Matei Balș”, au spus sursele citate.

Rezultatul în cazul medicului a venit în cursul zilei de marți, 31 martie, iar testul a confirmat prezența coronavirusului.

Pentru că medicul a venit la CPU Câmpina cu echipament de protecție, angajații spitalului cu care a intrat în conact au fost protejați.

- Reclamă -

Precizăm că marți, 31 martie, autoritățile centrale au anunțat oficial că Spitalul Municipal Câmpina a fost desemnat unitate suport COVID-19. Asta înseamnă că pacienții din Prahova, confirmați cu această boală, dar care au nevoie de asistență medicală și pentru alte afecțiuni medicale, vor fi internați la Câmpina.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk Show. Mafia gunoaielor din Prahova, subiect național ignorat de autorități locale

Mafia gunoaielor din Prahova a ajuns subiect național, dar nici acum nu vedem reacții ferme din partea autorităților.Ziarul Incomod...
Sari la conținut