fbpx
luni, martie 4, 2024
spot_img

Un medic, trei asistente și o infirmieră de la Spitalul de Urgență Ploiești, infectați cu coronavirus

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Focar de coronavirus la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești. Un medic, trei asistente și o infirmieră care lucrează în aceeași secție au fost testați pozitiv pentru COVID-19.

UPDATE

- Reclamă -

Doi pacienți internați la secția Interne din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Ploiești au fost testați pozitiv pentru COVID-19.

Cei doi au fost contacți direcți cu cadrele medicale infectate cu coronavirus, susțin surse medicale. Potrivit acestora, pozitiv este chiar șeful secției Interne. Acesta a fost internat pentru a primi tratament specific.

Direcția de Sănătate Publică Prahova face acum ancheta epidemiologică pentru a depista toate persoanele care au intrat în contact. Conducerea spitalului s-a întrunit într-o ședință pentru a stabili măsurile care se vor lua pentru a limita răspândirea virusului.

- Reclamă -

Cel mai probabil secția unde lucrează personalul medical depistat pozitv va fi închisă o perioadă pentru dezinfectare.

Reamintim că în cursul săptămânii trecute au fost confirmate cazuri de covid și în rândul cadrelor medicale de la Spitalul de Pediatrie Ploiești.

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

  1. La spitalul groazei s-a declanșat infectarea generalizată cu covid’19, atât al personalului medical cât și cel auxiliar,grație managementului dezastros!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Angajații din Loteria Română vor protesta la Ministerul Finanțelor, reclamând scăderea cu peste 10% a veniturilor

Angajații din Loteria Română vor organiza în această săptămână mai multe acțiuni de protest în fața Ministerului Finanțelor, reclamând...
spot_img
Sari la conținut