Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesi

Focar de coronavirus la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești. Un medic, trei asistente și o infirmieră care lucrează în aceeași secție au fost testați pozitiv pentru COVID-19.

UPDATE

Doi pacienți internați la secția Interne din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Ploiești au fost testați pozitiv pentru COVID-19.

Cei doi au fost contacți direcți cu cadrele medicale infectate cu coronavirus, susțin surse medicale. Potrivit acestora, pozitiv este chiar șeful secției Interne. Acesta a fost internat pentru a primi tratament specific.

Direcția de Sănătate Publică Prahova face acum ancheta epidemiologică pentru a depista toate persoanele care au intrat în contact. Conducerea spitalului s-a întrunit într-o ședință pentru a stabili măsurile care se vor lua pentru a limita răspândirea virusului.

Cel mai probabil secția unde lucrează personalul medical depistat pozitv va fi închisă o perioadă pentru dezinfectare.

Reamintim că în cursul săptămânii trecute au fost confirmate cazuri de covid și în rândul cadrelor medicale de la Spitalul de Pediatrie Ploiești.

 

1 COMENTARIU

  1. La spitalul groazei s-a declanșat infectarea generalizată cu covid’19, atât al personalului medical cât și cel auxiliar,grație managementului dezastros!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here