Un militar din Garda Națională, cu gradul de caporal, și-a pierdut un ochi în urma unui accident stupid! Duminică seară, 11 martie, bărbatul a condus băut un ATV care nu era înmatriculat, în satul Ologeni, comuna Poienarii Burchii, pe un drum comunal.

În zona bisericii din sat, militarul a pierdut controlul ATV-ului și s-a lovit de gardul bisericii. În urma impactului, caporalul a suferit mai multe răni, printre care un traumatism cranio-cerebral, unul toracic și, în plus, și-a pierdut unul din cei doi ochi, care i-a ieșit, la propriu, din orbită. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice.

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest și a rezultat o alcoolemie de 0,89 mg/l în aerul expirat. Oamenii legii au deschis un dosar penal în care cercetează trei infracțiuni: vătămare corporală, conducere a unui autovehicul neînmatriculat și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit unor surse, militarul în cauză a făcut parte din dispozitivul oficial care a participat la funeraliile Regelui Mihai I, el fiind militar în Garda Națională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here