Municipalitatea a deschis un nou centru de recenzare în Ploiești, în cartierul nord, la Centrul de Informare pentru Cetățeni și de Recreere pentru Pensionari, de pe strada Aleea Cătinei, nr. 17 A.

“Reamintim că, în municipiului nostru, sunt deschise puncte fixe de recenzare și la sediul Primăriei Municipiului Ploiești, Piața Eroilor nr.1A, intrarea dinspre Camera de Comerț și Industrie, la sediul Direcției Județene de Statistică, Șoseaua Vestului nr.14-16, precum și în cartierul Mitică Apostol, la Organizația Umanitară Concordia. Acest ultim centru, destinat recenzării, are un program de funcționare între orele 9.00-17.00, de luni până duminică, iar celelalte centre de recenzare, menționate mai sus, au program de funcționare de luni până duminică, între orele 8.00-20.00.

Precizam că, la punctele fixe se recenzează persoanele care nu s-au recenzat în centrele de autorecenzare, nu s-au autorecenzat personal sau nu s-au recenzat prin interviu față în față cu recenzorul.

Punctele de recenzare menționate sunt funcționale până la data de 24.07.2022.”, a mai transmis primăria Ploiești într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here