Primăria Municipiului Ploiești și-a propus modernizarea și extinderea locurilor de joacă, astfel că un nou spațiu de agrement destinat copiilor a fost amenajat pe strada Industriei.

Noul loc de joacă este un spațiu de relaxare atât pentru copii, dar și pentru părinți sau însoțitori și este amenajat cu mobilier urban și obiecte de joacă.

Noul spațiu a fost amenajat printr-o sponsorizare, iar valoarea totală a investiției este de 206.474,00 lei.

Redăm mai jos întreg comunicatul Primăriei Municipiului Ploiești:

Primăria Municipiului Ploiești derulează un program de modernizare și extindere a locurilor de joacă.

Preocuparea municipalității pentru sănătatea copiilor a crescut foarte mult, de când tot mai mulți copii își petrec cea mai mare parte a timpului în fata calculatorului, fie în fata televizorului, spatiile de joacă pentru copii reprezentând cea mai bună soluție pentru petrecerea timpului liber, motiv pentru care se impune amenajarea/reparația locurilor de joacă din municipiu.

Astfel, s-a amenajat locul de joacă situat pe strada Industriei, printr-o sponsorizare.

Noul spațiu de agrement destinat copiilor este integrat armonios în cartier și include echipamente și accesorii moderne, în conformitate cu cerințele europene.

Obiectele de joacă sunt de înaltă calitate, respectă toate cerințele de siguranță în vigoare fiind omologate/autorizate.

Locul de joacă va fi un spațiu de relaxare, atât pentru copii, cât și pentru adulții care îi însoțesc, va fi pavat cu covor din tartan și dotat cu:

  • mobilier urban: bănci, coșuri de gunoi, gard PVC colorat;
  • obiecte de joacă: complex de joacă, hintă lemn, carusel cu figurina, jucării pe arc, balansoar pe arc 3 m cu figurine 3D, ursuleț 3D pe arc, elefănțel 3D pe arc, cățărătoare cu plasă, etc.

Valoarea totală a investiției este de 206.474,00 lei.

Municipalitatea ploieșteană mulțumește investitorului pentru implicarea în astfel de proiecte, menite să dezvolte gradul de confort urban.” – DIRECŢIA COMUNICARE, RELAŢII PUBLICE ȘI SITUAȚII DE URGENȚĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here