fbpx
luni, decembrie 11, 2023
spot_img

Un nou motiv de scandal între romii de la Sângeru. Mascații sunt de 2 zile în zonă

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Oiță Roman, zis Edu, un bărbat de etnie romă din comuna prahoveană Sângeru, ajunge din nou în atenția opiniei publice, după ce în urmă cu două zile a fost implicat într-un nou scandal. Ziarul Incomod a mai scris despre bărbat în luna ianuarie a acestui an, când Oiță a aruncat cu bolovani în casa unui vecin, Gabriel Ciulin zis Prințu. Citește aici toate detaliile episodului de atunci!

Se pare că aceștia au fost plecați din localitate o perioadă bună de timp dar acum, reîntorși, și-au amintit de disputa din luna ianuarie când Ciulin juca rummy în curte cu niște prieteni, iar Oiță, sub influența băuturilor alcoolice, a venit și s-a luat de el. La acel moment, Ciulin l-a lovit pe Oiță, iar acesta s-a întors cu mai multe rude și a aruncat cu bolovani în casa celuilalt bărbat.

- Reclamă -

Luni, Oiță l-a văzut într-o mașină pe fratele lui Ciulin și, amintindu-și probabil de bătaia primită în luna ianuarie a vrut să se răzbune și a aruncat cu un bolovan înspre parbrizul celuilalt. Numai că acesta nu a reacționat pe moment, ci a mers să depună plângere la Poliție.

De atunci, în comuna Sângeru polițiștii derulează o acțiune amplă de monitorizare a zonei, fiind prezenți la fața locului atât luptătorii Serviciului de Acțiuni Speciale, cât și polițiștii care acționează pe linie de ordine publică sau de rutieră.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

A doua ședință de CL boicotată de consilierii. Bugetele mai multor instituții nu pot fi rectificate

Vineri, 8 decembrie, Consiliul Local a fost convocat pentru aprobarea mai multor proiecte de rectificare bugetară, dar și pentru...
spot_img