Oiță Roman, zis Edu, un bărbat de etnie romă din comuna prahoveană Sângeru, ajunge din nou în atenția opiniei publice, după ce în urmă cu două zile a fost implicat într-un nou scandal. Ziarul Incomod a mai scris despre bărbat în luna ianuarie a acestui an, când Oiță a aruncat cu bolovani în casa unui vecin, Gabriel Ciulin zis Prințu. Citește aici toate detaliile episodului de atunci!

Se pare că aceștia au fost plecați din localitate o perioadă bună de timp dar acum, reîntorși, și-au amintit de disputa din luna ianuarie când Ciulin juca rummy în curte cu niște prieteni, iar Oiță, sub influența băuturilor alcoolice, a venit și s-a luat de el. La acel moment, Ciulin l-a lovit pe Oiță, iar acesta s-a întors cu mai multe rude și a aruncat cu bolovani în casa celuilalt bărbat.

Luni, Oiță l-a văzut într-o mașină pe fratele lui Ciulin și, amintindu-și probabil de bătaia primită în luna ianuarie a vrut să se răzbune și a aruncat cu un bolovan înspre parbrizul celuilalt. Numai că acesta nu a reacționat pe moment, ci a mers să depună plângere la Poliție.

De atunci, în comuna Sângeru polițiștii derulează o acțiune amplă de monitorizare a zonei, fiind prezenți la fața locului atât luptătorii Serviciului de Acțiuni Speciale, cât și polițiștii care acționează pe linie de ordine publică sau de rutieră.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here