panou afi

panou afiSituația panourilor publicitare din Ploiești devine pe zi ce trece mai penibilă! În timp ce SGU a primit o dispoziție cu lista panourilor amplasate ilegal din oraș, pentru a le demola, altele ies la suprafață ca ”ciupercile după ploaie” și, bineînțeles, tot fără autorizație de construcție. Și mai mult decât atât, restricționează și vizibilitatea șoferilor în trafic.

Citește și: Misterele Ploieștiului – Sute de panouri publicitare ilegale. Lista cu panourile ilegale s-a pierdut, ziarul Incomod a găsit-o

În timp ce SGU se face că demolează panouri publicitare ilegale din Ploiești, un panou cu LED se construiește în centrul orașului fără autorizație cu ajutorul…SGU

Este vorba despre un panou din sensul giratoriu din Bariera Bucov (foto), montat recent, despre care reporterii noștri au aflat că nu are autorizație de construcție. Pe lângă faptul că este amplasat ilegal, panoul publicitar este și amplasat ”prost”, mai mulți șoferi plângându-se că vizibilitatea în sensul giratoriu este redusă.

Reporterii Incomod au cerut un punct de vedere IPJ Prahova cu privire la problema ridicată de acest panou, purtătorul de cuvânt susținând că polițiștii din cadrul Poliției Rutiere vor efectua verificări pentru a stabili dacă este vorba despre un meș sau despre un panou propriu-zis cu construcție și dacă reprezintă un pericol pentru participanții la trafic.

”Polițiștii rutieri o să verifice caracteristicile panoului respectiv, urmând a stabili dacă amplasarea acestuia s-a făcut cu respectarea legislației în domeniu și fără a constitui un pericol pentru participanții la trafic.”, a declarat Alexandru Ursu, purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova.

Citește și: Ploieștiul, plin de panouri ilegale. Urbanismul a descoperit până acum 278 de astfel de construcții

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here