Primarul Andrei Volosevici propune, în ședința de astăzi, 31 august, a Consiliului Local Ploiești, trecerea unui imobil aflat pe strada Romană către SAJ Prahova, pentru realizarea unui nou punct de lucru în Ploiești al Serviciului de Ambulanță. 

Propunerea va fi supusă aprobării consilierilor locali. Este vorba despre fosta baie publică pe de strada Romană.

 

”Siguranța şi sănătatea ploieștenilor sunt o prioritate pentru mine! De aceea, am fost alături de cadrele medicale ori de câte ori ne-au solicitat sprijinul, de la dotările spitalelor aflate în subordinea municipalității la activitățile de donare de sânge organizate la sediul primăriei în parteneriat cu Centrul Județean de Transfuzie.

De data aceasta,  am răspuns pozitiv la solicitarea Serviciului de Ambulanță Prahova. Prin proiectul de hotărâre pe care îl supun astăzi aprobării Consiliului Local, doresc să sprijinim SAJ prin transmiterea cu titlu gratuit a imobilului din str. Romană nr. 81.

Astfel, prin realizarea unui nou punct de lucru al Serviciului de Ambulanță în zona de nord –est a municipiului vom contribui la reducerea timpului de intervenție în caz de urgențe majore. Prin acest proiect, va creste numărul de echipaje de intervenție de la 13 -15 cu încă 6-8 echipaje, în funcție de necesitate.

Îmi doresc să dezvoltăm infrastructura medicală la nivelul municipiului Ploiești şi să creștem gradul de satisfacție al ploieștenilor în ceea ce privește serviciile oferite de unitățile medicale aflate în subordinea Consiliului Local Ploiești.

Le mulțumesc, pe această cale,  tuturor  cadrelor medicale pentru efortul extraordinar depus în acest ultim an”, a declarat Andrei Volosevici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here