Update:

Potrivit gsp.ro, oficialul Petrolului a promis 5.000 de euro  arbitrului care ar fi trebuit să arbitreze meciul dintre CS Mioveni și Aerostar Bacău, de mâine.

Sesizarea Departamentului de Integritate al FRF a venit după ce arbitrul s-a plâns de o tentativă de mituire. Dogaru este în aceste momente la audieri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Pentru a se califica în playoff, Petrolul trebuie să câștige la Cluj, meciul Rapid – Metaloglobus să se termine egal, Mioveni să pierdă acasă, iar Csikszereda să fie și ea învinsă.

Știrea inițială:
O persoană din conducerea Petrolului ar fi fost reținută de procurori, după ce ar fi încercat să îi ofere mită arbitrului de la meciul  CS Mioveni – Aerostar. 

Potrivit Prosport, oficialul Petrolului ar fi oferit între 4.000 și 6.000 de euro, bani pe care arbitrul ar fi urmat să-i primească la finalul partidei.

Potrivit aceeiași surse, angajatul Petrolului a fost ridicat de anchetatori și, după audieri, urmează să ajungă în fața judecătorului cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit gsp.ro, oficialul ar fi Mihai Dogaru, director Veolia Energie Prahova și membru în Consiliul de Administrație la Petrolul.

Partida dintre Petrolul și CS Mioveni s-a încheiat cu victoria oaspeților, scor 0-1. Arbitrul bucureștean Bogdan Dumitrache nu a acordat un penalty Petrolului, iar golul argeșenilor a fost marcat din offsaid.

Foto: fcpetrolul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here