Foto cu caracter ilustrativ

Un pacient internat în Secţia de Chirurgie a Spitalului Judeţean din Focşani s-a aruncat, în noaptea de joi spre vineri, de la etajul unităţii medicale şi a murit, iar Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vrancea şi conducerea Spitalului Judeţean din Focşani au declanşat anchete în acest caz, potrivit News.ro.

Bărbatul avea 48 de ani şi era din localitatea vrânceană Păuneşti, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Focşani, Alina Cosma. El fusese victima unei agresiuni şi a ajuns la spital cu traumatism cranian închis. Bărbatul era internat la Secţia Chirurgie din 31 mai, starea era bună şi urmă fie externat.

În noaptea de joi spre vineri, bărbatul, care era în salon şi cu alţi pacienţi, a deschis geamul sub pretextul vrea se aerisească şi a sărit de la etajul întâi al clădirii direct în cap.

În urma impactului cu solul, bărbatul a suferit traumatisme incompatibile cu viaţă: fracturi multiple de craniu şi de coloana vertebrală. Decesul a fost declarat în jurul orei 5.15, în pofida încercărilor medicilor de a-l salva.

În urmă decesului, atât IPJ Vrancea, cât şi Spitalul Judeţean din Focşani fac anchete pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs decesul.

Sursa: hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here