După ce consilierii municipali PNL au declarat public că vor vota transferul Parcului Municipal Vest către Consiliul Județean Prahova, un parlamentar prahovean a demarat o campanie menită să împiedice acest demers.

Deputatul Mihai Polițeanu a lansat petiția pentru ”SOS Parcul Municipal Ploiești Vest! Hai să îl salvăm! ” – https://campaniamea.declic.ro/petitions/s-o-s-parcul-municipal-ploiesti-vest-hai-sa-il-salvam?source=facebook-share-button&time=1674810229&utm_source=facebook&share=fb746596-2966-46ea-ae7f-c0a10b03a9fa

În doar două zile, 300 de ploieșteni au semnat petiția, iar strângerea de semnături este în derulare.

”Voi trimite consilierilor locali petiția pentru a asculta și vocea ploieștenilor înainte de a vota transferul parcului, nu doar ordinele lui Dumitrescu” , a declarat pentru Ziarul Incomod, Mihai Polițeanu.

Consilierii municipali PNL au declarat la finalul săptămânii trecute, în cadrul unei conferințe de presă, că votează transferul parcului pentru ca acolo să poată fi făcute investiții importante. În plus, spun consilierii liberali, odată cu transferul la CJ, municipalitatea face și o economie de aproximativ 700 de mii de euro pe an, bani necesari pentru întreținerea parcului și salariile angajaților.

Detalii aici – https://www.ziarulincomod.ro/video-halucinant-800-de-mii-de-euro-pe-economisiti-daca-parcul-vest-trece-la-cj-cheltuit-insa-10-milioane-de-euro-doua-luni-pe-termie/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here