Deputatul PSD de Timiș, Adrian Pau, completează galeria parlamentarilor, primarilor și liderilor de organizații județene care cer retragerea lui Liviu Dragnea de la șefia partidului și se poziționează de partea Gabrielei Firea în conflictul intern din partid.

Într-un interviu pentru publicația ”Cetățeanul.net”, Adrian Pau spune că îi dă ”cu certitudine” dreptate Gabrielei Firea în disputa pe care aceasta o are cu Liviu Dragnea, despre acesta din urmă spunând că nu poate să ocupe totul – ”partid, Guvern, Parlament”.

Câteva din declarațiile deputatului de Timiș:

  • Eu, acum, cu certitudine îi dau dreptate Gabrielei Firea. Nu în totalitate, nu pot să știu dacă a fost sau nu urmărită, sunt și alte afirmații făcute de ea. Sunt de acord însă că, în actuala formulă, PSD-ul nu mai poate continua. Ceea ce se reproșează de către membrii noștri, cel puțin din zona din care vin eu – Banat, Ardeal și nordul Maramureșului, este exact acest lucru. Cred că actualul președinte (Dragnea – n.r.) ar trebui să-și analizeze foarte bine poziția pe care va dori să o ocupe – președinte de Cameră, președinte de partid.Este foarte greu să ocupi în ansamblu totul – partid, Guvern și Parlament.
  • După alegerile din 2016, eu am convingerea că PSD-ul se îndreaptă spre 20% procente scădere în fiecare localitate. Dacă, de exemplu, într-o localitate a avut 30%, în momentul de față partidul se îndreptă acum în respectiva localitate spre un 23 – 24%. Dacă la nivel de ansamblu partidul a avut 45 de procente, în momentul de față are cu vreo 9% sub partid.

Citește mai departe pe g4media.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here