La data de 13 ianuarie a.c., polițiștii Secției nr. 1 din municipiu au fost sesizați de reprezentantul unei societăți comerciale că, în ziua precedentă, persoane necunoscute ar fi sustras un telefon mobil expus la vânzare.

Prejudiciul cauzat a fost evaluat de reprezentanții societății comerciale la 11.500 de lei. Potrivit unor surse, era vorba de un telefon Samsung Galaxy S6 demo, care nu era destinat cumpărării.

În urma cercetărilor, polițiștii de investigații criminale au depistat persoana bănuită de comiterea faptei în persoana unui ploieștean în vârstă de 40 de ani.

Având în vedere că acesta se afla sub incidența măsurii controlului judiciar, fiind cercetat pentru săvârșirea altor furturi, precum și pentru infracțiunea de conducere fără permis, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore iar, a doua zi, instanța de judecată a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost încarcerat în arestul I.J.P. Prahova iar polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here