fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

Un ploieștean a tăiat cauciucurile de la două mașini pentru a se răzbuna pe fosta iubită

Citește Și

- Reclamă -

Un ploieștean de 36 de ani a tăiat cauciucurile de la două mașini pentru a se răzbuna pe fosta sa iubită.

Asta în ciuda faptului că bărbatul avea ordin de protecție prin care era obligat să păstreze o distanță de minim 300 de metri față de femeie. Poliția a fost sesizată de sora fostei concubine a bărbatului, o femeie de 34 de ani.

Aceasta a sunat la Poliție pentru a reclama că patru anvelope de la două mașini care aparțin familiei ei, care se aflau în parcarea blocului în care locuiește, au fost înțepate de persoane necunoscute.

- Reclamă -

Din verificările efectuate, a fost identificat bănuitul, de 36 de ani, din municipiu, fostul concubin al surorii apelantei, față de care a fost emis de către Judecătoria Ploiești un ordin de protecție pe o perioadă de 12 luni prin care acesta este obligat să păstreze o distanță de minimum 300 de metri față de sora apelantei, cât și de locuința acesteia, cele două femei locuind împreună. 

În urma unor activități investigativ-operative, bărbatul a fost depistat în municipiul Ploiești, și condus la sediul unității de poliție în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat, față de bănuit a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. 

- Reclamă -

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și încălcarea de către persoana împotriva căreia s-a emis un ordin de protecție a oricăreia dintre masurile acestuia.”, a transmis Poliția Prahova.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk show Incomod. Ce trebuie să știi dacă vrei să obții fonduri europene

Fie că vorbim de o afacere deja funcțională, pe care vrem să o dezvoltăm, fie că dorim să devenim...