Marele câştigător al emisiunii ”Supraviețuitorul” s-a decis marți seară, 22 noiembrie.

Cei trei finaliști, Otniela, Lucian și Iulian, au mers cap la cap în momentul în care s-au citit voturile juraților, dar Lucian, poreclit Zapp, este marele câștigător “Supraviețuitorul”. Și-a adjudecat patru voturi din cele șapte, Iulian a luat două, iar Otniela a rămas cu unul.

Isabela, femeia după care Lucian-Zapp a plâns jumătate din Supraviețuitorul a fost prezentă la finala live a show-ului de la PRO TV. Astfel, după înmânarea cecului de 100.000 de euro și ieșirea din emisie, misterul asupra celei care a smuls lacrimi amare unicului supraviețuitor în prima parte a show-ului s-a risipit.

În această seară, Lucian-Zapp a fost desemnat marele câștigător al emisiunii reality-show de la PRO TV. Alături i-a fost femeia după care Lucian-Zapp a plâns jumătate din Supraviețuitorul și, împreună s-au bucurat de marea reușită și, evident, de premiul cel mare care, se pare, pentru ei reprezintă un nou început de drum. ”Am planuri mari cu iubita mea. Ne vom consulta împreună ce facem cu banii. Până una alta vreau să petrec mult timp cu ea acasă”, au fost primele declarații ale lui Zapp după încasarea cecului de 100.000 de euro.

Lucian-Zapp s-a remarcat în prima parte a show-ului datorită hiperemotivității și lacrimilor amare pe care le-a vărsat de dorul Isabelei, femeia care îl părăsise înainte de intrarea în competiție și pe care declara sus și tare că o iubește nebunește.

Sursa: ph-online.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here