fbpx
marți, septembrie 26, 2023
25 C
Ploiești
spot_img

Un ploieștean cere primăriei să blocheze centrul orașului și pentru elevii care au terminat liceul. ”Suntem capitala tineretului sau ce suntem?”

Citește Și

- Reclamă -

Un ploieștean a cerut primăriei să blocheze centrul orașului și pentru elevii care termină în aceste zile liceul, având în vedere că în acest an Ploiești este capitala tineretului. În multe localități din țară există deja o tradiție ca, la final de an școlar, elevii din clasele terminale să defileze pe marile bulevarde, pentru a marca trecerea într-o altă etapă a vieții lor. La Ploiești, ”ultimul clopoțel” nu este considerat un moment important în viața orașului.

Redăm mai jos scrisoarea ploieșteanului așa cum ne-a parvenit pe adresa de mail a redacției

- Reclamă -

Către:- Primăria Municipiului Ploiești

           -Consiliul Local al Municipiului Ploiești

           -Partide: PSD, PNL, USR, AUR, PLUS, MINUS, UDMR, FSN si câte mai sunt sau nu active

- Reclamă -

           – Toți deputații si senatorii din Ploiești sau din afara orașul nostru care ne cerșesc voturile cu minciuni si cu resturi aruncate de la masa lor

Astăzi o generație de copii, de la școlile din Municipiul Ploiești au terminat clasa a XII-a. Pentru ei a sunat pentru ultima oară clopoțelul la școlile unde aceștia au învățat.

Se blochează bulevardul sau centrul orașului pentru tot felul de manifestări începând de la cele religioase și pana la zilele Ploieștiului, cu si fără acceptul ploieștenilor.

- Reclamă -

Pentru tinerii Ploieștiului, care astăzi au încheiat  școala nu s-a putut bloca nimic și nici nu s-a putut face niciun concert sau alta petrecere.

Suntem capitala tineretului sau ce suntem?

Acești tineri merita mult mai mult decât li se oferă acum. Ei sunt cei care trebuie sa rămână in acest oraș și sa-l dezvolte.

Le oferiți ceva sau aveți nevoie doar de voturile lor?

Ce le dați in schimb?

Mulțumim tuturor profesorilor care au reușit sa ducă aceasta generație pana la capăt! Generație care a început liceul în pandemie și îl sfârșește cu greva, fiindcă pentru educație nu e timp niciodată si nu se pot  oferi salarii nici pe sfertul pensiilor speciale cu care  sfidați o țara întreaga. Niciodată, dar niciodată,  nu am auzit vreun politician sa vorbească despre copii. Tot ce mi-a rămas in minte de-a lungul anilor a fost o râcâiala continua, plină de insulte si minciuni. Copiii noștri nu exista pentru voi, nici nu va mirați ca ne părăsesc tara si pe noi, părinții lor, odată cu ea!

Cu considerație,

Gheorghe Stan

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

VIDEO Angajată a unui magazin Profi, bătută cu pumnii și picioarele de mai mulți tineri din Ploiești

Șefa de tură a magazinului Profi din cartierul ploieștean Malu Roșu a fost bătută cu pumnii și picioarele de...