Ploieșteanul Cristian Irimescu a donat 15 brazi în cadrul campaniei “Plantează un copac! Adoptă un copac!”, inițiată de Primăria Municipiului Ploiești. Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Municipiului Ploiești, “patrimoniul natural al orașului nostru s-a îmbogățit, începând de astăzi, cu 15 brazi, arbori pereni, care se vor integra armonios în aspectul peisagistic al Ploieștiului, aducând un plus de verde și aer îmbunătățit, pe perioada întregului an calendaristic. S.C Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L. va avea în sarcină îngrijirea și conservarea acestor arbori”.    

Unul dintre brazii donați a fost plantat în incinta Parcului Municipal Ploiești Vest. Ceilalți 14 brazi au fost sădiți pe esplanada Palatului Administrativ din Centrul Civic al municipiului Ploiești.

“Municipalitatea ploieșteană mulțumește domnului Cristian Irimescu pentru acest gest ecologic și atitudinea civică de care dă dovadă la nivelului comunității noastre. Cele 15 conifere plantate, în cursul acestei zile, vor încânta privirile trecătorilor și vor îmbunătăți calitatea mediului în care trăim”, se mai arată î   n comunicatul de presă.

Prin intermediul campaniei “Plantează un copac! Adoptă un copac!”, administrația publică ploieșteană dorește să planteze peste 1000 de copaci și să sporească, astfel, gradul de confort urban.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here