George Niță, un ploieștean, are nevoie de ajutorul nostru ca să învingă lupta cu leucemia! În urmă cu câteva luni, în preajma Paștelui, George a descoperit că suferă de leucemie acută limfoblastică.

După ce a urmat un tratament în țară, George a avut în urmă cu șapte săptămâni o nouă “cădere” și, după ce s-a consultat cu mai mulți doctori a aflat că singura lui speranță de a se vindeca este un transplant medular.

Situația lui George este una extrem de delicată, întrucât în lista de donatori nu se regăsesc persoane compatibile, astfel că soluția ar fi o procedură numită CAR-T. Procedura presupune un autotransplant cu celule stem recoltate chiar de la pacient, dar se face în Israel, iar costurile sunt extrem de mari, aproximativ 300.000 de dolari.

Compania la care lucrează îl va sprijini pe George cu mare parte din sumă, însă pentru a acoperi diferența are nevoie și de noi ceilalți să-i dăm o șansă la viață.

Orice sumă, cât de mică, poate face o mare diferență. Pentru cei care doresc să-l ajute pe George, o pot face donând în conturile:

Beneficiar: NITA CONSTANTIN GEORGIAN

Lei : RO23BTRLRONCRT00R0063402
EURO : RO35BTRLEURCRT00R0063401
USD : RO75BTRLUSDCRT00R0063401

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here