Un bărbat din Ploiești a ajuns la Spitalul Județean de Urgență cu o rană în zona gâtului doar pentru că a avut proasta inspirație să-i reproșeze unui tânăr necunoscut că se uită prea insistent la prietena lui. Tânărul apostrofat n-a stat la discuții și a scos cuțitul pe care nu s-a ferit să-l și folosească.

Conflictul a avut loc, joi după-amiază, pe strada Constantin Brezeanu din Ploiești. Potrivit unor surse judiciare, un bărbat rănit în zona gâtului a sunat la 112 pentru a cere ajutor. Acesta a povestit polițiștilor că în timp ce se plimba pe stradă cu iubita lui a fost atacat ”din senin” cu un cuțit de către un tânăr pe care nu-l cunoaște. Agresorul, un tânăr în vârstă de 19 ani, a fost identificat și prins la scurt timp de către un echipaj de poliție. La percheziția corporală, polițiștii au găsit și cuțitul cu care tânărul și-a atacat victima.

 

Se pare că victima i-ar fi reproșat agresorului că se uită prea insistent la iubita lui. A avut loc un conflict verbal între cei doi bărbați, care s-a finalizat cu o îmbrânceală. Tânărul a încercat să se apere și a scos un cuțit cu care și-a tăiat la gât rivalul. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean, dar rana este superficială, potrivit unor surse.

În funcție de verdictul medicului legist, se vor dispune și măsuri legale cu privire la agresor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here