Un ploieștean și-a găsit mașina zgâriată, după ce lucrătorii Societății de Gospodărire Urbană Ploiești au tăiat vegetație în zona în care aceasta era parcată. Cel mai probabil, au sărit pietricele în timp ce lucrătorii tăiau iarba, care i-au zgâriat mașina.

Ploieșteanul spune că nu este prima dată când se întâmplă astfel de lucruri. Mașina era parcată pe strada Înfrățirii și cum vegetația este în imediata apropiere a locurilor de parcare, s-a mai întâmplat și în trecut să-și găsească mașina acoperită de iarbă sărită în urma tăierii. De data aceasta, însă, după ce a spălat mașina, a observat că era și zgâriată.

Contactat de reporterii ziarului Incomod, Alin Dănilă, directorul SGU Ploiești, a explicat că este o situație care apare frecvent, din cauza faptului că proprietarii mașinilor nu pot fi anunțați să elibereze străzile pentru a se tăia iarba. Însă, SGU are o asigurare care acoperă astfel de incidente.

Deși puțini ploieșteni știu, atunci când se întâmplă astfel de lucruri, trebuie să meargă la Compartimentul Juridic al SGU să anunțe ce s-a întâmplat. Se întocmește un dosar de daune și, în baza asigurării, a explicat directorul SGU, proprietarul mașinii este despăgubit.

1 COMENTARIU

  1. De ce trebuie despagubit ? E optiunea lui sa detina cotet cu patru roti in conditiile sociale , economice , de infrastructura , ….. din Ploiesti .

    Despagubirea sa o plateasca salariatul care a lucrat acolo ; nu SGU Ploiesti . Pentru ca banii SGU sint in fapt banii cetatenilor ploiesteni . Fiecare dobitoc pe lumea asta trebuie responsabilizat . Sa plateasca pentru actiunile si inactiunile sale .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here