fbpx
marți, mai 21, 2024
spot_img

Un polițist din IJP Prahova îl atacă pe vicepreședintele SNPPC Victor Popescu

Citește Și

- Reclamă -

Fostul lider al SNPPC Prahova Florian Ioniță, îl atacă printr-o postare pe pagina de Facebook pe vicepreședintele sindicatului, Victor Popescu. În postarea sa, Ioniță susține că fostul și actualul vicepreședinte al SNPPC l-a trădat, fiind un om de o moralitate îndoielnică, și că poate reaminti cum Popescu își lua des libere sindicale.

Iată postarea polițistului Florian Ioniță:

- Reclamă -

”Fostul și actualul ( un fost milițian) vicepreședinte SNPPC Popescu Victor m-a trădat fiind un om de o moralitate îndoielnică(daca dorește sa ma dea în judecata pot face cunoscut pentru ce își lua libere sindicale… „nu mereu și nu tot timpul” …ii pot reaminti…are o voce inconfundabila) fiind „coptați și șefii de la aproape toate structurile I.P.J. -PRAHOVA, împreună cu alți polițiști „ușor ” manipulabili…care au decis majoritar votul alegerilor din cadrul SNPPC Prahova.

Singurul câștig al SNPPC Prahova este subcms. de politie Cirlan Nicolae un om de calitate și de o valoare de necontestat.

Despre cms șef Lupea ma abțin…polițiștii mi-au confirmat ca are mentalitatea de șef de secție de politie nu de lider de sindicat…dar asta merita…un șef profesional sa fie și șef de sindicat…care se bucura doar de privilegii financiare ,logistice,turistice consistente(chiar știu) lunare, semestriale, de Paște, Crăciun, etc… la fel ca Popescu Victor (fostul milițian de mai sus mentionat)…”

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Procurorul Lucian Onea revine la DNA Ploiești. Curtea Supremă a anulat ordinul de revocare din funcția de procuror anticorupție

Înalta Curte de Casație și Justiție a anulat ordinul de revocare din DNA a procurorului Lucian Onea, fostul șef...
Sari la conținut