Un poliţist român a murit în după-amiaza zilei de duminică, 2 iunie, din cauza unei răni prin împuşcare în zona pieptului.

Evenimentul deosebit de grav a avut loc pe un drum de pe raza localităţii timişene Izvin. Poliţistul se afla în trafic împreună cu un coleg. Cei doi aveau în consemn o maşină, au organizat un filtru şi au observat autoturismul apropiindu-se, relatează Opinia Timişoarei.

Imagini cu un puternic impact emoțional de la locul unde a fost împușcat polițistul timișorean

Imagini cu un puternic impact emoțional de la locul unde a fost împușcat polițistul timișoreanhttps://ziarulincomod.ro/un-politist-fost-impuscat-politistul-murit-criminalul-reusit-sa-fuga/

تم النشر بواسطة ‏‎Ziarul Incomod‎‏ في الأحد، ٢ يونيو ٢٠١٩

Potrivit primelor informaţii, cei doi poliţişti au încercat să-l tragă pe sofer pe dreapta, identificat ulterior în persoana unui bărbat dat în urmărire internaţională, însă acesta, în loc să oprească, a accelerat, iar din autoturism s-ar fi tras cel puţin un foc de armă, care l-a nimerit pe unul dintre agenţi în zona pieptului. Şi al doilea poliţist din echipaj a fost rănit la un picior.

Colegul poliţistului a chemat Ambulanţa de urgenţă, iar medicii l-au preluat pe bărbatul rănit în stop cardio-respirator. Doctorii l-au resuscitat minute în şir, dar au fost nevoiţi să declare decesul, în cele din urmă.

Poliţistul mort avea 43 de ani şi lucra la postul din localitatea timişeană Recaş.

Potrivit unor surse, cel care ar fi tras focul de armă este un individ dat în urmărire internaţională pe care poliţiştii încercau să-l captureze. Acesta ar fi fugit în cele din urmă pe jos şi încearcă să se ascundă. Zeci de mascaţi au fost mobilizaţi pe raza localităţii Izvin pentru a-l captura pe atacator.

sursa: adevarul.ro

“Acesta este individul care ne-a împușcat mortal colegul! Dacă îl vede cineva e rugat să sune de urgență la 112!! Atenție, individ deosebit de periculos și înarmat! Nu încercați să interveniți la reținerea lui, apelați la forțele de poliție! Vă rog mult să distribuiți! Mulțumesc!”, acesta este mesajul postat pe pagina de Facebook Polițiștii au umor alături de imaginea de mai jos.

“După ce a împușcat polițistul, care ulterior și-a pierdut viața, suspectul a fugit, fiind urmărit de polițiști și jandarmi. Acesta a pătruns în curtea altei case din localitate, unde a amenințat oamenii cu pistolul și a încercat să fure o mașină! Nu a reușit, însă, după ce unul dintre polițiștii care îl urmăreau a tras trei focuri de armă în automobil. Suspectul se pare că a fost rănit, dar a reușit totuși să fugă. Pe urmele lui se află forțe speciale ale Jandarmeriei și Poliției”, s-a mai relatat pe pagina de Facebook Polițiștii au umor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here