Un poliţist rutier din Piteşti s-a amendat singur după ce a oprit în trafic o tânără care conducea cu viteză.

Totul s-a întâmplat pe 23 septembrie 2017, atunci când Mădălina a fost trasă pe dreapta în localitatea Hârşeşti de un echipaj de la Poliţia Costeşti.

Citește și: FOTO – Poliţia a rezolvat cel mai mare caz din istorie al celui care a ucis 49 de femei şi le-a făcut carne tocată

Tânăra fusese surprinsă de aparatul radar în timp ce conducea cu 72 de km/h în localitate, motiv pentru care poliţistul a sancţionat-o cu amendă contravenţională.

“Mi-am asumat fapta comisă şi am mers să plătesc această amendă, dar m-am aflat în imposibilitatea achitării deoarece agentul a făcut o mare greşeală”, a declarat Mădălina pentru Observator.

Poliţistul de la Rutieră s-a amendat singur în procesul-verbal
Poliţistul a greşit atunci când a completat procesul-verbal de constatare a contravenţiei şi şi-a trecut propriul nume în locul destinat numelui contravenientului.

“A trecut numele său şi la agentul constatator şi în spaţiul unde trebuia să îl treacă pe al meu, iar la CNP nu a completat deloc. A notat doar seria de la cartea mea de identitate şi adresa. Am considerat că procesul-verbal este nul din moment ce datele sunt eronate”, a precizat Mădălina.

Citește și: Poliţia Română, la un pas de revoltă. Poliţiştilor operativi li s-au tăiat 700 de lei pe lună

În urmă cu câteva zile, Mădălina a mers la Primăria Piteşti pentru a-şi achita taxele şi impozitele pentru acest an, moment în care a descoperit că amenda poliţistului rutier a fost trimisă la primărie pentru executare.

După ce şi-a dat seama de eroare, poliţistul de la Rutieră a modificat numele său cu numele mamei tinerei pe care o oprise în trafic şi a completat CNP-ul mamei pe spaţiul liber, fără să actualizeze şi restul datelor.

Tânăra a făcut copii după cele două documente modificate în mod ilegal de poliţistul rutier şi l-a dat în judecată.

Citește și: Șoferul unui utilaj de deszăpezit, prins băut la volan

sursa: rtv.net

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here