fbpx
duminică, iunie 23, 2024
spot_img

Un prahovean a profanat morminte și a furat bani din biserică

Citește Și

- Reclamă -

Un prahovean de 21 de ani este acuzat că a profanat morminte și a furat bani dintr-o biserică.

Potrivit Poliției Prahova, tânărul este acuzat că a a profanat două morminte și a furat suma de 135 de lei din biserica din localitatea Grădiștea. Pe data de 18 mai, polițiștii din Ciorani au fost sesizați de către preotul de la biserica respectivă că i-au fost furate bunuri din lăcașul de cult în cursul nopții.

La scurt timp, polițiștii au fost sesizați de către alte doua persoane, din vecinătatea bisericii, cu privire la faptul că în cursul nopții le-ar fi fost sustrase bunuri din locuință.

- Reclamă -

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din verificări reieșind faptul că în cursul nopții, bănuitul ar fi pătruns în curtea bisericii, distrugând un monument funerar al unui mormânt, precum și o cruce a unui alt mormânt, iar din interiorul bisericii ar fi sustras banii din cutia milei, precum și alți bani dintr-un sertar, în total, aproximativ 135 de lei.

Tot din verificări, a reieșit faptul că în cursul aceleiași nopți, bănuitul ar fi pătruns în cele două locuințe sustragând alimente și mai multe pachete de țigări.”, a transmis Poliția Prahova.

Polițiștii l-au depistat pe tânărul acuzat de faptele de mai sus, fiind vorba despre un bărbat de 21 de ani din comuna Boldești Grădiștea. În baza probelor adunate, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru furt calificat și profanare de morminte.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

România trece la salariul minim european. Cât vor câștiga în plus românii

România trece la salariul minim european. Proiectul a fost votat ieri în Guvern și prevede ca leafa minimă să...