Foto cu caracter ilustrativ

Un tanar de 22 de ani a murit, sâmbătă noaptea, în timpul unei încăierări care a avut loc în comuna prahoveană Dumbrava. Potrivit unor surse, barbatul a fost înjunghiat în burtă. A supraviețuit atacului, dar a intrat în stop cardio-respirator, și a murit în drum spre spital.

Crima s-a petrecut pe fondul consumului excesiv de alcool, potrivit unor martori. A fost o petrecere la care au participat mai multe persoane, tineri între 16 și 22 de ani. După miezul nopții s-au luat la ceartă, iar scandalul a degenerat în încăierare.

Unul dintre participanți a încercat să fugă, dar a fost alergat de alți patru bărbați. A fost prins, bătut zdravăn și apoi înjunghiat în abdomen.

Martorii au sunat la 112, dar echipajul de la Ambulanță a fost chemat pentru a interveni la o tentativă de suicid. Cel care a apelat numărul unic de urgență a spus operatorului că un bărbat a vrut să se omoare și are o rană gravă la burtă. Când medicul a ajuns la fața locului și-a dat seama că rana nu a putut fi făcută prin autoînjungjiere și a alertat poliția.

Polițiștii au luat la audieri patru bărbați suspecți. Cel mai mic dintre ei are 16 ani, iar cel mai mare 20 de ani. Cei patru nu vor să recunoască fapta și insista ca a fost o sinucidere. Anchetorii urmează să stabilească în baza probelor cine este autorul crimei.

Cazul este coordonat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

2 COMENTARII

  1. […] Martorii au sunat la 112, însă echipajului i s-ar fi spus că trebuie să intervină la o tentativă de suicid. Cel care a apelat numărul unic de urgență a spus operatorului că un bărbat a vrut să se omoare și are o rană gravă la burtă.Când medicul a ajuns la fața locului și-a dat seama că rana nu a putut fi făcută de victimă și a alertat poliția, scriu jurnaliștii de la ziarulincomod.ro. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here