trimis in judecata

Daniel Moroşan, un tânăr prahovean recent liberat din închisoare în baza recursului compensatoriu, a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor. Agresorul a vrut să omoare un bodyguard dintr-o discotecă din orașul Mizil. Tentativa de omor a avut loc în luna februarie a acestui an, cu puțin înainte de a se închide cluburile și discotecile din cauza epidemiei de coronavirus.

Daniel Moroașn a fost arestat în cursul zilei de 10 februarie 2020 sub acuzaţia de tentativă de omor. Bărbatul a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova

Moroşan a fost implicat într-un scandal care a avut loc într-o discotecă din oraşul prahovean Mizil în noaptea de 8 spre 9 februarie.

Potrivit unor surse judiciare, Daniel Moroşan a spart un pahar, iar cu ciobul rămas a atacat bodyguardul cu care avea un conflict mai vechi. Victima a fost rănită în zona gâtului, iar medicul legist a apreciat că viaţa i-a fost pusă în pericol. Moroşan este acuzat acum de tentativă de omor.

Daniel Moroşan este recidivist. El a fost condamnat la 7 ani şi 4 luni de închisoare cu executare în 2015 pentru şantaj, dar în noiembrie 2019 a fost liberat condiţionat în baza recursului compensatoriu. El ar fi trebuit să rămână în spatele gratiilor până în data de 1.10.2022, dacă Tribunalul Prahova nu i-ar fi admis cererea de liberare condiţionată. Dacă va fi găsit vinovat pentru tentivă de omor, la pedeapsa pentru această faptă se va adăuga şi restul din pedeapsa veche de 1056 de zile, rămase neexecutate.

Bărbatul tăiat în zona gâtului a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here