Zile de sărbătoare în comuna prahoveană Podenii Noi! Se pare că cetățenii sunt răsfățați în prag de campanie electorală cu muzică bună și gustări de tot felul. ”Meritul” ar fi al primarului în funcție, Mihai Alionte, care a mutat Zilele comunei printr-o Hotărâre de Consiliu Local, în a doua zi de Paște, potrivit surselor noastre din administrația locală. Aceleași surse ne-au informat că până acum Zilele comunei aveau loc la sfârșitul lunii septembrie, cel mai probabil data respectivă având o semnificație pentru comună. Cu toate că sunt răsfățați, localnicii au declarat că sunt nemulțumiți de această schimbare și consideră că este vorba despre o campanie electorală mascată, înainte de alegerile din 5 iunie.

Vă prezentăm mai jos fotografii de la evenimentul organizat la Podenii Noi:

 

3 COMENTARII

  1. Voi știți ce frumos a fost ? La final foc de artificii , Adresa Bălan și foarte mulți . Arătați poze din alții ani îmbinate cu poze din anul ăsta de la începutul spectacolului de la 10 dimineața și el să terminat la 23 seara . RUȘINE !!!! BĂTAIA PENTRU CIOLAN . ÎNCERCAȚI SĂ SPUNEȚI NUMAI MINCIUNI DESPRE SINGURUL PRIMAR DIN ULTIMII ANI CARE A FĂCUT CEVA PENTRU COMUNA PODENII NOI .

  2. Acest primar Alionte mihai a fost printre primi care au facut multe in comuna podenii noi … Deci numai faceti tot felul De nemultumiri la adresa lui.. Este cel mai harnic primar :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here