fbpx
miercuri, februarie 21, 2024
spot_img

Un primar şi-a transformat profilul de Facebook în panoul ruşinii

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Un primar din Caraş Severin şi-a transformat profilul de Facebook în panoul ruşinii. Supărat că oamenii nu respectă ordinea și curăţenia, edilul şef din Moldova Nouă a pornit propriul demers ca să îi aducă pe drumul cel bun, dincolo de amenzile poliţiei locale. Edilul face fotografii și îi ceartă public pe concetăţenii săi. Mustrările au căpătat, însă, altă turnură, după ce primarul a ajuns la vorbe grele şi i-a făcut pe oameni „nesimțiți” sau „țărani fără creier”.

Primarul din Moldova Nouă a declarat război celor care fac mizerie în oraş. Edilul se plimbă prin oraş şi îi fotografiază. Panoul ruşinii este chiar pagina lui de Facebook, unde oamenii sunt dojeniţi:

- Reclamă -

„La garajele de lângă Bl. 47, un cetățean „gospodar” şi-a golit butoiul de varză în zona verde. Şi nu este singurul nesimțit.

„Maxima zilei: un „țăran” care din lipsă de creier a aruncat o coajă de banană pe aleea de la blocul 24 pe jos, când la 10 metri avea coş pentru gunoiul menajer”.

„Doamna din imagine (Bl. 2, Sc. 2, etaj 1) aruncă o oală plină cu tăiței şi resturi alimentare pe geam… incredibilă nesimţirea doamnei şi nu cred că este singura”.

- Reclamă -

Nu am fost neapărat dur, poate că pe alocuri cuvintele alocate anumitor cetățeni au fost dure, dar este de fapt realitatea pe care noi o întâlnim în teren. Eu o să îmi continui demersul, consider că cei care m-au votat asta își doresc, un oraș curat și civilizat”, se justifică primarul Adrian Torma.

Părerile locuitorilor sunt împărţite. Dacă unii spun că jignirile nu îşi au locul, alţii sunt convinşi că asta este singura cale de a îi aduce pe oameni pe drumul cel bun:

„Are dreptate că ia măsuri public, nu să îți spun ție la ureche. Îmi place ideea că e un om deschis.”

„Există și o altă modalitate de a atrage atenția și de a nu îi jigni pe cei care, mă rog, au astfel de apucături”.

- Reclamă -

„Nesimțit e un cuvânt mai greu, dar se putea spune și nesimțit”.

Postările au audienţă, oamenii aşteaptă de la o săptămână la alta să vadă cine va mai fi dojenit. Consilierii de la primărie cred că metoda e mai eficientă chiar decât sunt amenzile Poliției Locale.

„Sunt categorii de oameni și cred că fiecărui om trebuie să îi vorbești pe limba lui să înțeleagă”, spune David Izvernar Valentin, consilier local.

Sursa: digi24.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trafic închis complet pe o stradă importantă din Ploiești. Primăria începe programul de asfaltări

Primăria Ploiești a anunțat începerea programului de reparații curente și întreținere a străzilor, iar strada Maramureș, aflată în apropierea...
spot_img
Sari la conținut